Potato Skins 1/2

Potato Skins 1/2 - Aviko
Beskrivning
Våra bakpotatishalvor är djupfrysta förkokta och urgröpta. De har mycket smak och härligt krisp efter att de har tillagats och fyllts.
Ingredienser
Potatis.
Tillagningsinformation
Servera Potato Skin-halvorna med kall eller varm fyllning.
Ugnsbaka | Tillagas direkt från fryst produkt. Förvärm ugnen till 180°C. Pensla Potato Skins med olja och fördela jämnt på ugnsbleck med skalsidan nedåt. Ugnsbaka i ca 18 min tills potatisen fått en krispig yta. |
---|---|
Fritera | Tillagas direkt från fryst produkt. Värm olja till max 170⁰C. Fritera små mängder Potato Skins (ca 500 g) i ca 3-3,5 minuter tills de är krispiga. Tinad produkt ska inte omfrysas. |
Recept:
Potato Skins med kyckling Fajita»
Potato Skins med kikärt- och spenatfyllning»
Jag vill bli kontaktad av en säljare!Produktinformation
Artikel | Potato Skins 1/2 |
---|---|
Vikt (påse) | 2,5 kg |
GTIN (påse) | 08710449937882 |
Förvaringstemperatur | Max: -18°C |
Total hållbarhet | 548 dagar |
Tillverkningsland | Storbritannien |
Logistik
Artikel | Potato Skins 1/2 4x2,5 kg, Låda |
---|---|
Artikelnummer | 5806681 |
Vikt (låda) | 4 × 2,5 kg |
Artikel | Potato Skins 1/2 - sjöpall, Pall (PX) |
Antal kartonger per lager | 10 |
Antal lager per pall | 8 |
Kartonger per pall | 80 |
Palldimensioner | 100 × 120 × 194 cm |
Näringsvärde per 100 g
Energi | 698 kJ (165 kcal) |
---|---|
Protein | 3,30 g |
Kolhydrater | 35 g |
varav sockerarter | 1,50 g |
Fett | 0,10 g |
varav mättat fett | 0 g |
Fiber | 5,10 g |
Salt | 0,01 g |