Chimichurri-marinerad ryggbiff med Sweet Potato Gratin Potatisbakelser med sötpotatis

Marinera ryggbiffen i lite av chimichurrisåsen över natten. Tillaga Aviko Sweet Potato Gratin sötpotatisbakelserna enligt instruktionerna på förpackningen. Förvärm en gjutjärnspanna på hög värme några minuter. Pensla ryggbiffen med olja och krydda med salt och peppar. 

Stek ryggbiffen enligt serveringsönskemål, vänd efter halva tiden. Tillsätt smör i pannan och skeda över biffen.

Lägg köttet åt sidan för att vila några minuter. Blanda salladen med vinägrett. Servera ryggbiffen med Aviko Sweet Potato Gratin sötpotatisbakelserna, sallad och chimicurrisås. 

Tillagningstid: 25 minuter.

Vår Sweet Potato Gratin i portionsstorlek är perfekt att servera tillsammans med saftig ryggbiff och kryddig chimichurrisås.

Ingredienser (2 personer)

4 Aviko Sweet Potato Gratin Sötpotatisbakelse
100 g chimichurrisås
20 g olja
2 skivor ryggbiff
en nypa salt och peppar
25 g smör
100 g sallad
30 g vinägrett