Potato Skins med paprikasymfoni

Värm ugnen till 220°C, varmluft 200°C. Skär paprika i 3 cm bitar och lägg i en lämplig ugnsform, pressa i vitlök, tillsätt löken, olivolja, chiliflakes, en nypa salt och peppar och rör runt tills allt är  inoljat. Stek i 20 minuter.

Vänd i passerade tomater och sätt i ugnen i ytterligare 10 minuter. Smaka av.

För servering: tillaga Potato Skins enligt anvisningarna - 4-5 per person - i ugnsfast form. Fördela fyllningen i dina Potato Skins, strö ca 20 g riven mozzarella över var och en. Gratinera i ugnen tills osten har smält. Strö över koriander eller gräslök och servera med gräddfil.

Ingredienser (6 personer)

2 vardera röda, gula och orange paprika urkärnade
60 g Rödlök, tärnad 3 mm artnr 1473
4 vitlöksklyftor
3 msk olivolja
1 tsk krossade chiliflakes
Flingsalt och malen svartpeppar
2,5 dl passerade tomater
16-20 Aviko Potato Skins ¼
 artnr 5806681
80 g riven mozzarellaost (använd vegetarisk ost för vegetariskt alternativ)
För att servering: gräddfil, hackad gräslök eller koriander