Potato Skins med kyckling Fajita

Fritera eller ugnsbaka dina Aviko Potato Skins enligt anvisningarna i förpackningen.
Sätt en stekpanna på hög värme. Kärna ur och strimla paprikan tunt. Skär kycklingen i långa strimlor på längden, ungefär lika stora som paprikastrimlorna. Lägg paprika, lök och kyckling i en skål med rökt paprika och spiskummin. Pressa över saften från en halv lime, tillsätt 1 matsked olja, krydda med en nypa svartpeppar och blanda väl. Låt det marineras i 5 minuter.


Stek fajita-blandningen och fyll i dina Potato Skins. Toppa med osten. Sätt tillbaka in i ugnen och gratinera tills osten är smält och är krispig.
Toppa gärna med salsa.

Ingredienser (6 personer)

12 Potato Skins ½ artnr 5806681
1 röd paprika
100 g Rödlök, skivad artnr 1450
2 kycklingfiléer
1 tesked rökt paprikapulver
1 liten nypa spiskummin
1/2 lime
olivolja
150 ml turkisk naturell yoghurt
50 g cheddarost (valfritt)