Potato Skins med grön fyllning

Blanda vårlök, avokado, gräddfil, limesaft, koriander, vitlök och salt i en matberedare och mixa röran tills den är jämn, ungefär 30 sekunder. Täck röran och ställ i kylen medan du förbereder Potato Skins. Tillaga Potato Skins enligt instruktionerna på förpackningen.
Antingen fritera eller ugnsbaka (pensla med olja). Koka broccolin i cirka 3-4 minuter tills den är spänstig. Häll av broccolin och lägg den åt sidan för att svalna.

När den kylts av, strö broccoli och riven ost jämnt på dina Potato Skins.

Sätt tillbaka Potato Skins i ugnen tills osten är smält, cirka 5 minuter. Skeda över 1 msk avokadokräm på toppen av de broccolifyllda potatisarna och toppa sedan med den gröna delen av vårlöken, finhackad.

Ingredienser (5 personer)

20 Potato Skins kvartar artnr 5806680
225 g broccolibuketter, grovt hackade
85 g riven cheddar
ev 2 msk olja för pensling av Potato Skins vid ugnsbakning
Avokadokräm:
2 vitlöksklyftor
40 g korianderblad
4 msk pressad lime
4 msk crème fraiche
2 medelstora avokado
4 vårlökar, spara det gröna till garnering
1/2 tsk salt