Orientaliska rödbetsklyftor med granatäpple

Förkoka rödbetsklyftorna så att de är al dente och kyl dem. Du kan även koka rödbetorna direkt i påsen som är värmebehandlingsbar. Alla Aviko rotfruktsprodukter i vac i 2-3 kg storlek är idag packade i Sous vide klar påse. Så här enkelt tillagar du direkt i påsen: Sätt ugnen på 100 % ånga 98°C och förvärm. Lägg en påse i varje gejder eller i hålbleck. Värmebehandla 50-60 min. Tips! Kyl påsarna i kallt vatten och förvara dem sedan i kylen då har du en snabb råvara att tillgå till salladsbordet efter åtgång.
Dressingen:
Blanda granatäppelsirap, rapsolja, spiskummin, kärnorna från 1,5 granatäpple. Smaka av med salt och svartpeppar.
Dressa rödbetsklyftorna med smulad fetaost och dressingen. Ringla över honungen.
Garnera med granatäppelkärnor och mynta.