• Klimatsmarta Salladsbord à la Aviko Norden

    Klimatsmarta Salladsbord à la Aviko Norden

Visionärens vinkelben-sallad

Finstrimla fänkålen låt ligga i kallt vatten i ca 15 minuter och blanda
sedan med Rotfruktsnudlarna.
Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Häll på dressingen och massera in smakerna.
Dressa salladen med rostade solrosfrön.

 

Recept av Pia Lindgren, Mårten Niklasson, Motala

I "Salladsbordà la Aviko Norden" hittar du mer inspiration för salladsbordet och klimatsmarta tips!»

Ingredienser (6-8 personer)

Ingredienser:
600 g 3N Rotfruktsnudlar art 12598
100 g fänkål

Ingredienser dressing:
4 msk vitvinsvinäger
4 msk rapsolja
2 msk italiensk salladskrydda
2 msk mango chutney

4 msk rostade solrosfrön