Havets rotfruktsburgare med Super Crunch och vegetarisk skagenröra

Gör så här - fiskburgarna
Lägg fiskfiléer och lax samt kall kokt potatis, dill och ägg i en mixer. Mixa till en jämn färs och vänd ner rotfruktsbasen, smaka av med salt och nymald peppar.
Forma till fyra st burgare, lägg på grillen på hög värme och grilla till ett fint rutmönster på båda sidor. Lägg burgarna åt sidan och låt grillas färdiga i låg temperaturzon.
Bröd till burgare - gärna ett par skivor surdegsbröd som du vänder i lite olivolja och gnider med en klyfta vitlök och grillar till servering.
Gör så här – rotfruktsskagen, dressing
Blanda ihop rotfruktsbas, hackat ägg, dill och majonnäs, smaka av med salt och peppar och eventuellt ett par droppar citron.
Servera med grillat surdegsbröd, picklad rödlök och säsongens sallad.