Rekommendationer av Avikos produkter

Vi kvalitetssäkrar våra produkter hela vägen från jorden tills de når våra kunder. Att lyssna på vad gästerna på restaurangerna och storköken säger om våra produkter är mycket viktigt. Det är i deras kommentarer och belåtna miner som vi får kvitto på att att våra potatisar och rotfrukter i alla former uppskattas och håller kvaliteten hela vägen. Vi har pratat med några av de som serverar våra produkter...

Bollbrolyckan – från storlagen show till känslan av att sitta i vardagsrummet och äta pommes

Bollbrolyckan är ett nöjescenter med dinnersshow, karaokebar, musikquiz, temafester, dansundervisning samt meditationskvällar och konferenser under dagtid. Sabina Söder, som idag driver Bollbrolyckan föll för lokalerna på Bollbrogatan i Helsingborg och kände intuitivt att det är här hon vill satsa och ta tillvara på sina erfarenheter och kunskap inom show business och startade nöjescentrat.

BOLLBROLYCKAN är det äldsta och mest kända namnet för området kring stadsparken som under 1700-talet var ett gemensamt odlingsområde för stadens borgare. Ett namn som också står för allt som detta speciella ställe är: BOLL – lekfullhet, BRO – här kan människor mötas och bygga broar mellan olika kulturer och åldrar och LYCKAN – glädje, ett ställe där man verkligen trivs. Sabina, som har bakgrund som skådespelare, sångerska och DANSARE är även själv med i showerna och har tidigare  haft det konstnärliga ansvaret på showrestaurangen Garbos på Gran Canaria. 

Under dinnershowen serveras en trerätters meny där gästerna kan välja mellan kött, fisk, vegetariskt eller veganskt. De flesta väljer kött men fisk blir allt mer populärt. Under karaokekvällar och musikquiz serveras en barmeny med rätter som hamburgare med pommes frites, minifajitas, lasagne och halloumiburgare med pommes frites. Bollbrolyckan serverar Avikos Super Crunch pommes frites till burgarna och kunderna är mycket nöjda och de får ofta kommentarer som ”Wow, vilka goda pommes!”, ”Så krispiga” och ”De godaste pommesen jag ätit”.

- När frysen gick sönder och vi akut fick köpa en annan sort blev det genast reaktioner och vi skyndade att återgå till Super Crunch pommes frites igen, berättar Sabina. Sabina förklarar att det är viktigt att hålla samma kvalitet över tid, så att man inte gör återkommande gäster besvikna. Hon menar också att helhetsupplevelsen är viktig - att både maten och showen håller samma höga kvalitet för att få nöjda gäster.

Covid-19 pandemin har påverkat verksamheten som öppnade med julshower för upp till 350 personer hösten 2019.  Showerna gjorde succé men restriktionerna gjorde att de fick tänka om och just nu satsar man lite extra på mindre events som musikquiz, karaokekvällar och silent disco i karaokebaren.

- Över en natt avbokades fullsatta temakvällar som asiatisk fest och latinofest, berätta Sabina. Vi har fått se möjligheterna med den mindre publiken, ha avstånd mellan borden, sprita mikrofonerna och erbjuda handsprit.

Sabina som utstrålar sån energi och engagemang menar att det är viktigt att stå kvar och tro på sin grej även i tuffa tider.