• Avikos nyheter

    Avikos nyheter

Nyheter

Vinnare av tävlingen på Fastfood & Café och Restaurangexpo i Göteborg 11-12 sep!

Publicerat den 13 augusti 2019

Vad trevligt att träffa våra kunder och blivande kunder på Fastfood & café och Restaurangexpo mässan i Åbo/Göteborg den 11-12 september!

Kul att våra krispiga Super Crunch pommes frites serverade med rödbetshummus och  smarriga Sweet Potato Fries med Ananasdipp med curry och rotfruktscrunch uppskattades. Var du inte där hittar du recepten här»

I stort sett alla nickade gillande när de smakat den vegetariska Skagenröran som vi gjort på vår Rotfruksbas. Det var så kul att live kunna visa upp vår matinspiratör Johan Uematsus exempel på vad man kan använda den vegetariska Skagenröran till – fyllning i baguetter, bakad potatis, smörgåstårta och i olika förrätter. Rotfruktsbasen kan även användas till att dryga ut köttfärs med för ett klimatsmart, hälsosamt och ekonomiskt fördelaktigt alternativ till traditionella köttfärsrätter. Några testade även Skagenröran som en förrätt ihop med churros medan några föredrog  churrosen som en dessert med kanel, socker och chokladsås. Recept på vegetarisk Skagenröra»
Framförallt är det ju trevligt att hitta recept på mat man kan dela och umgås kring - se våra Umgängesrätter»
Om du inte fick med dig någon broschyr kan du ladda ner vårt färska sortiment Skalat och skuret och Avikos frysta produkter här»

Tävlingen där man skulle gissa vikten på potatisen och rotfrukterna i baljan är avgjord.

Vinnaren av en Philips airfryer är Madelene Enarsson från Bengtsfors som gissade närmast med bara en felmarginal på 20 gram.

Rätt svar är 22 720 gram

Utslagsfråga: Sötpotatis och gulbeta

Tack till alla som deltog!