• Avikos nyheter

  Avikos nyheter

Nyheter

Matintresserad och driven Key Account Manager med placering i Göteborg

Publicerat den 17 maj 2021

Tjänsten är tillsatt. Välkommen nästa gång.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Placering: Göteborg, hemmakontor

Vil du bli en del av vårt vinnande team i Helsingborg? Vi förstärker nu vår organisation för att driva Aviko till fortsatta framgångar. Inom Aviko förser vi huvudsakligen svenska restauranger – lunch och fastfood - samt storkök med svensk skalad och skuren potatis, lök, morötter och rotfrukter.  Sortimentet består också av en bred produktportfölj med kylda och frysta potatisprodukter från Aviko B.V.

Är du personen som gör det lilla extra för att klara av dina och företagets mål? Brinner du för mat och livsmedelslösningar? Kan du inspirera och är en handlingskraftig lagspelare med ett kreativt sätt att utveckla försäljning och lönsamhet hos våra kunder – kanske har du tidigare arbetat som kock på restaurang eller i storkök? Då är det dig vi söker!

Du utgår ifrån ditt hemmakontor och rapporterar till vår kommersiella chef.

Huvudsakliga ansvarsområden

 •          Stärka och utveckla Avikos position inom Foodservice Sverige, med fokus Göteborg
 •          Utveckla och stärka relationer med nyckelkunder; grossister, kedjekunder och slutkund
 •          Identifiera möjligheter att utöka verksamheten - nya kunder och kanaler t.ex. E-handel mellan traditionell FS och retail
 •          Utöka relationerna med befintliga kunder genom att kontinuerligt föreslå lösningar som uppfyller deras mål med hjälp av JBP
 •          Fungera som länken för kommunikation mellan nyckelkunder och interna team
 •          Kampanjförberedelse och uppföljning av ROI och ytterligare aktiviteter
 •          Driva och delta i kundevenemang och mässaktiviteter
   

Kvalifikationer

 •          Stark säljprofil, Key Account Manager eller motsvarande
 •          Gymnasial utbildning och minst 5 års branscherfarenhet
 •          Affärsförståelse och ett kommersiellt synsätt som skapar värde för båda parter
 •          Analytisk inställning till kunden
 •          Stark förhandlings-, samarbets- och kommunikationsförmåga
   

Om dig som person

Du har bevisat att du framgångsrikt har skapat riktigt bra försäljningsresultat – gärna med stor insikt och förståelse för  Foodservicemarknaden i Sverige. Du brinner för att uppnå de fastställda budgetarna och kan säkerställa en dynamisk och kontinuerlig tillväxt.

Som person är du proaktiv, utåtriktad, trovärdig och du lyckas med värdeskapande relationsbyggande med kunder, andra partners och kollegor på Aviko.

Du är energisk, konkurrenskraftig och strategiskt sinnad och samtidigt kan du översätta strategiska initiativ till konkreta åtgärder.

 

Mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kommersiell Direktör Suzanne Grønfeldt, Mail: s.gronfeldt@avikonorden.se eller mobil: +45 2321 2408.

Ansökan 

Välkommen in med din ansökan till: s.gronfeldt@avikonorden.se, märkt ”KAM Göteborg”Vi kommer kontinuerligt att behandla de mottagna ansökningarna. Tillträde efter överenskommelse.

säljare / distriktsansvarig / fältsäljare / områdesansvarig / utesäljare

Om Aviko 

Aviko Norden ingår i den holländska koncernen Aviko och är Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter - direkt från jorden eller förädlade med smak och finess. Med högsta produktkvalitet och säker hygienkontroll levererar vi råvaror och produkter till storkök inom restaurang och offentlig sektor samt till butik. Vi erbjuder allt från potatis med skal till behandlad och tillagad potatis i alla former - från skivad/tärnad råskalad potatis till gratänger, matiga potatisbakelser och kroketter. Pommes frites finns både med och utan skal, färska och frysta. Dessutom ett stort sortiment ekologiska och KRAV-märkta produkter. Aviko Norden har ca 75 anställda och huvudkontoret är strategiskt beläget på Långeberga i Helsingborg.