BFF - Best Food Forever

Salladsbord à la Aviko Norden

Publicerat den 30 oktober 2018

Inspireras av vår klimatsmarta kokbok 

Under Aviko Nordens workshops för klimatsmartare mat, BFF – Best Food Forever, har kursdeltagarna från skolor och förskolor runt om i landet fått skapa egna recept baserade på vår råvarukorg av potatis och rotfrukter. Dessa recept deltog i tävlingarna "På salladsbordet hösten 2018" och "På salladsbordet hösten 2019". Kreatörerna till de 19 vinnande salladsrecepten möttes på våra vinnarevent för att återskapa recepten till vår kokbok "Salladsbord á la Aviko Norden" och för att dela erfarenheter och tankar kring klimatsmart mat. 

I kokboken får ni förutom de vinnande recepten också möta människorna bakom kokboken och ta del av deras tankar kring klimatsmart mat ute i verksamheten. Recepten har fått namn med anknytning till matlagarnas hemkommuner.

Dela gärna med er av vår digitala (klimatsmart och bra) kokbok och låt fler njuta av rotfrukterna på salladsbordet!

Till digital kokbok - Salladsbord á la Aviko Norden»

Till salladsrecept»

Bläddra i kokboken



SALLADSBORD
à la Aviko Norden