• Vi söker kvalitetstekniker!

  Vi söker kvalitetstekniker!

 • Klimatsmarta recept

  Klimatsmarta recept

 • Om potatis

  Om potatis

KVALITETSTEKNIKER TILL AVIKO NORDEN!

Vi växer och behöver utöka vår organisation, och vi söker därför en Kvalitetstekniker på heltid med placering i Helsingborg där vi tvättar, skalar, delar och paketerar potatis och rotfrukter. Tjänsten ligger under Kvalitetschef, och du kommer att ha nära samarbete med produktionspersonal och produktionschef.

Uppskattningsvis är arbetet fördelat 60/40 mellan praktiskt och administrativt arbete. Detta är en ny tjänst så inom givna ramar får du ett utmärkt tillfälle att sätta din egen prägel på rollen.

ARBETSUPPGIFTER

 • Utföra tester av råvara och färdig produkt. Dokumentera och analysera dessa resultat
 • Avvikelse- och reklamationsuppföljning
 • Framtagning/utarbetning av arbetsinstruktioner med avseende på kvalitet och implementering och uppföljning av dessa
 • Utföra stickprovstagning
 • Ansvara för planering och analysering av provkörningar av nya och befintliga produkter

För att trivas i rollen underlättar det om du är självgående och analytisk, att du har skinn på näsan, är pedagogisk och kan hitta lösningar utifrån ett helhetsperspektiv. Våra värderingar Delaktighet, Respekt, Ansvar och Glädje förutsätter vi att du delar med oss. Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning mot livsmedel, alternativt har erfarenhet som anses likvärdig, och att du har erfarenhet av en rådgivande/vägledande roll tidigare. MS Office använder du obehindrat och du talar och skriver svenska flytande. Det är bra om du behärskar engelska.                       

Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till ansok@avikonorden.se, senast 4/5 vill vi ha din ansökan. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Vid frågor hör av dig till Kvalitetschef Petra Forslund på tfn: 042 - 38 60 43

Vad som år 1962 startade som en lokal potatisfabrik i den holländska byn Hoog Keppel, har idag kommit att bli ett av världens ledande livsmedelsföretag inom just potatisförädling – Aviko. Det kooperativt bondeägda bolaget har sitt nordiska huvudkontor i Helsingborg. Vi är 100 medarbetare i Sverige och säljer ca 50 000 ton potatis och rotfrukter per år på den nordiska marknaden. I Sverige heter företaget Aviko Norden och vi drivs av visionen att skapa glädje, enkelhet och mervärde för Nordens alla kök. Detta genom att erbjuda det godaste sortimentet av förädlade potatisprodukter och rotfrukter. Mer information: avikonorden.se