• Aviko Nordens nyheter

    Aviko Nordens nyheter

Sommarens umgängesrätter

Publicerat den 2019-04-30

Allt för en för en lyckad restaurangsommar hittar du här - recepten på sommarens umgängesrätter och produkterna som passar till!

Läs mer
AVIKO GRATIS SMAKPROV

Publicerat den 2019-03-04

ERBJUDANDE! Gratis smakprov till restauranger i Stockholmsområdet!

Läs mer
Ordermottagare / receptionist med passion för mat

Publicerat den 2019-01-31

Har du erfarenhet av administration och orderhantering och vill fortsätta utvecklas inom området? Motiverar dig av kundkontakt och ansvar för att leverera lösningar? Hos 3N Produkter, Skandinaviens ledande leverantör av potatis och rotfrukter, erbjuds du en varierad roll med ansvar.

Läs mer
Digital kokbok - Salladsbord à la Aviko Norden

Publicerat den 2018-10-30

Att ha rotfrukter på salladsbordet är ett första steg för bättre hållbarhet och mindre klimatpåverkan. Dessutom är det hälsosamt, gott och passar både restaurangernas salladsbuffé och offentlig verksamhet.

Läs mer
Super Crunch Fresh - en ny färsk pommes frites som håller sig krispig extra länge

Publicerat den 2018-03-28

Aviko Super Crunch Fresh är en helt ny färsk premium-pommes frites som håller sig krispig extra länge och som är framtagen för att tillgodose de höga krav som ställs på pommes för hemlevererans.

Läs mer
Två nya sötpotatisprodukter och ny mikrosite

Publicerat den 2018-01-16

Den unika smakupplevelsen och hälsofördelarna gör att efterfrågan på sötpotatis ökar. Faktum är att 72% av gästerna skulle vilja ha fler sötpotatisrätter på restaurangmenyerna! Nu lanserar vi Sweet Potato Diced - krispiga sötpotatistärningar och Sweet Potato Gratin - smakfulla sötpotatisbakelser. På avikosweetlife.com finns massor av sötpotatisinspiration och fakta om konsumenttesterna.

Läs mer
Premiär! Två nya klimatburgare är här

Publicerat den 2018-01-15

Hur möter vi trenderna och den ökade efterfrågan på vegetariska och klimatsmarta rätter? Nu är de här – två svenska, hälsosamma och klimatsmarta burgare skapade av Kronägg och Aviko Norden. Burgarna innehåller svenska råvaror och Kyckling- och rotfruktsburgaren innehåller Bjärefågels klimatcertifierade majskyckling.

Läs mer
God Jul önskar Aviko Norden - Barncancerfondens vänföretag

Publicerat den 2017-12-06

Även i år går vår julklapp till Barncancerfonden. Bidraget syftar till att hjälpa och lysa upp tillvaron för många barn och deras familjer.

Läs mer
Välkommen till vår monter på Restaurangexpo Syd 31 jan - 1 feb 2018

Publicerat den 2017-12-06

Välkommen till vår monter på Restaurangexpo Syd 31 jan - 1 feb 2018.

Läs mer
Ny undersökning bekräftar - sötpotatis är hett!

Publicerat den 2017-11-08

Aviko Norden har i samarbete med Jellybean gjort en kundundersökning där 300 svenska konsumenter har svarat och 100 har smakat sötpotatisprodukter. Resultatet är slående - och i linje med efterfrågan på sötpotatisprodukter.

Läs mer
Nyhet - Rotfruktskebab

Publicerat den 2017-02-15

3N Produkters Rotfruktskebab är ett nyttigt och klimatsmart alternativ till vanlig kebab.

Läs mer
Aviko Norden företagsfilm

Publicerat den 2017-02-01

I slutet av 2016 producerades den här företagsfilmen om Aviko Nordens verksamhet i Sverige.

Läs mer
Aviko internationell företagsfilm

Publicerat den 2016-12-31

En film om Aviko-koncernen.

Läs mer
Rotfruktsbas - sund och klimatsmart nyhet

Publicerat den 2016-09-01

3N Produkters Rotfruktsbas är ett vegetariskt och klimatsmart alternativ till vanlig köttfärs.

Läs mer
Johan lagar rotfruktsnudlar

Publicerat den 2016-05-02

Se vår egen mästerkock Johan Uematsu när han skapar klimatsmart fastfood av Aviko Nordens Rotfruktsnudlar. Filmen är från mässan Madvaerkstedet i Köpenhamn i april.

Läs mer
Avikos Aptitretare

Publicerat den 2016-02-09

Öka din försäljning och dina marginaler! Avikos aptitretare passar utmärkt i många olika sammanhang – som smårätter, drinktilltugg, i sallader, som tillbehör eller på ”sharing platters”.

Läs mer

Nyhetsrum på mynewsdesk

Aviko Nordens presmeddelanden finns i vårt nyhetsrum på mynewsdesk. 

Visste du att?

Potatis hade odlats i flera tusen år i Sydamerika när spanjorerna i mitten av 1500-talet tog med sig de första knölarna till Europa. Men det dröjde mer än två sekler innan den blev accepterad.